Cantus Mundi Unique Experience vă invită în lumina reflectoarelor

În zilele de 14 și 19 septembrie sunteți invitați la Cantus Mundi Unique Experience, un eveniment fără precedent în România. Cei care au visat să urce pe scenă și să se afle în lumina reflectoarelor vor avea ocazia să experimenteze această senzație în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, în intervalul orar 19:00 – 20:30.

Cinci scaune vor fi așezate pe scenă, iar în locul spectatorilor se vor afla peste 200 de interpreți – membri ai Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, alături de tineri coriști din Programul Național Cantus Mundi – care vor cânta timp de 20 de minute pentru publicul aflat pe scenă.

Pentru a putea câștiga unul dintre cele cinci locuri la această serie de show-uri memorabile, trebuie doar să accesați pagina de Facebook Cantus Mundi Romania și să trimiteți un mesaj privat cu următoarele informații: „Vreau să particip la Cantus Mundi Unique Experience! Nume, prenume, număr de telefon.” Cele două zile Cantus Mundi Unique Experience, 14 și 19 septembrie, vor găzdui câte trei reprezentații de acest tip, fiecare cu o durată de 20 de minute. În total vor fi 15 posibili câștigători ai acestei oportunități, selectați în urma unei trageri la sorți prin random.org. Aceștia vor fi anunțați cu 48 de ore înainte de eveniment despre ziua și intervalul orar în care sunt așteptați în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” pentru această reprezentație muzicală „out of the box”.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, Galeria Galateca și Institutul de Management și dezvoltare durabilă. Cantus Mundi Unique Experience face parte din proiectul Orașul cântă, program asociat Festivalului Internațional George Enescu 2019, dezvoltat de Programul Național Cantus Mundi prin Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Orașul Cântă este desfășurat de Cantus Mundi București, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive.

Share