Mănastirea și microscopul: convorbiri cu Dalai Lama despre minte, mindfulness și natura realității

Editura Herald, Librăria Bookstory și Centrul Budist „White Mahakala” Study Group vă invită joi, 19 septembrie, ora 18:30 la un nou eveniment „Te așteptăm în librărie”.

Editura Herald va lansa, în colecția Dialog, titlul „Mănastirea și microscopul: convorbiri cu Dalai Lama despre minte, mindfulness și natura realității” de Dalai Lama, în compania deosebită a Venerabilului Losang Tendar, Mănăstirea Nalanda (Franța). Evenimentul va fi susținut în limba engleză.

În 2013, cu ocazia unei întrevederi istorice care a avut loc într-o mănăstire tibetană din sudul Indiei, Dalai Lama s-a întâlnit cu oameni de știință de top, filosofi și călugări pentru a clarifica în profunzime subiecte precum natura realității, conștiința și creierul uman. În parte istorie, în parte starea de lucruri actuală, în parte inspirație pentru viitor, această carte explorează în mod riguros și accesibil ce pot să învețe una de la cealaltă cele două tradiții (știința occidentală și budismul tibetan) și ce anume ne pot spune despre noi înșine și despre lume.

Librăria Bookstory: Bulevardul Eroilor, nr. 6-8, Cluj-Napoca

Share