„O belea de cățel” intră în cinematografe pe 13 septembrie

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul animaţiei, regizorul Kevin Johnson este responsabil de povestea adorabilului „Trouble/O belea de căţel”, care, din 13 septembrie, îşi aşteaptă fanii la cinema cu mic, cu mare, pentru a-i impresiona cu cele mai haioase aventuri ale sale.

Crescut în puf şi răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată şi fără nicio grijă în viaţa lui de zi cu zi, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă, atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău. Acesta este momentul în care Trouble începe să se descopere cu adevărat.

O emoţionantă poveste despre valorile importante în viaţă, „O belea de căţel” este o animaţie veselă, cu o cromatică încântătoare în care predomină teme precum loialitatea, prietenia şi adevărata valoare a banilor, precum şi impactul avut de aspectul financiar asupra comportamentului uman. Filmul este distribuit de Vertical Entertainment și va rula dublat în limba română.

Share