„Călătoria fantastică a Maronei” intră în cinematografe pe 4 octombrie

Lungmetrajul de animație „Călătoria fantastică a Maronei”, regizat de Anca Damian, va avea premiera în cinematografele din România pe 4 octombrie.

Tot pe 4 octombrie, „Călătoria fantastică a Maronei” (coproducție România-Franța-Belgia) va deschide cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Animație Animest (4-13 octombrie, București). Aventura cățelușei cu ochi mari și sinceri va rula pe marele ecran, în versiunea originală, în limba franceză, la Cinema City, în Afi Cotroceni. De la ora 19:30, în prezența regizoarei Anca Damian, a co-producătorul francez Ron Dyens și a echipei filmului, publicul de toate vârstele este invitat să cunoască minunata călătorie pe care Marona o face, un labirint al întâmplărilor, al eșecurilor, al viselor, al trăirilor profunde.

„Călătoria fantastică a Maronei” nu este doar un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Reprezintă, de fapt, o lume care își dezvăluie misterul, farmecul, capcanele prin pașii pe care îi face Marona cu fiecare familie pe care o traversează. Scenariul poveștii este semnat de Anghel Damian, după o idee a Ancăi Damian.

Vocile din varianta dublată a filmului au fost împrumutate de actorii: Olimpia Melinte, Marius Manole, Alexandru Potocean, Medeea Marinescu, Maya Burneci, Măriuca Enache, Petru Lupu, Virginia Rogin, Mădălina Craiu, Anghel Damian, Alexandru Bogdan, Irina Antonie și Ilona Brezoianu.

Filmul este produs de Aparte Film, Sacrebleu Production și Minds Meet.

Share