Aeon Blank lansează albumul DYSTOPIA

Aeon Blank lansează, sub umbrela Universal Music Romania, cel de-al treilea material discografic, intitulat DYSTOPIA, pe 23 octombrie, în Club Quantic.

Noul album anunță schimbări majore în stilul muzical al trupei, prin elementele de djent, post rock și rock progresiv. Având ca teme principale political corectness-ul și totalitarismul, albumul este unul critic, cu tentă politică ce vizează în primul rând comunismul, precum și victimele acestei ideologii, care pare că în zilele noastre cunoaște din ce în ce mai mulți adepți, în ciuda realității crude a ultimului secol. În premieră pentru Aeon Blank, albumul va conține și două piese în limba română, “Irelevant”, o colaborare cu Mihai Andrei Ionuț (Clor Mut) de la Breathelast și “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman. Printre invitați se mai numără și soprana Carla Mușat, pe piesa „Lolita”, precum și Liviu Ustinescu, de la Contraband X, pe “Millennials”.

DYSTOPIA conține 15 piese și este mixat si masterizat de Adam Whittaker, cel care s-a ocupat si de albumul precedent al trupei, „Dark Waters”.

Aeon Blank înseamnă:

Emil Luca – voce și chitară
Sebastian Nazarevscky – chitară
Adrian Popescu – bas
Alexandru Grăjdeanu – violoncel
Fritz van Q – tobe

Concertul de lansare va fi deschis de Sea Section, o trupă de indie rock din Piatra Neamț.

Share