Spectacolul „Totul despre femei” merge la Sighișoara

Teatrul Arte dell’Anima va fi prezent cu spectacolul „Totul despre femei” (regia Felix Crainicu) în cadrul festivalului de teatru independent „CentralAct” de la Sighişoara.

„Totul despre femei”, de Miro Gavran, se va juca la Sala de spectacole „Mihai Eminescu” din Sighișoara (Piața Hermann Oberth, nr. 10), în data de 19 octombrie, la ora 20:00.

O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință, spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”. „Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate care vă va învăța și dezvăța totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’
Preț bilet: 30 lei
Rezervări: 0787.586.228

Programul lunii octombrie la Teatrul Arte dell’Anima poate fi consultat AICI.

Share