Premieră la Teatrul „Stela Popescu”: „Ceapa”

Spectacolul „Ceapa” de Aldo Nicolaj, produs de Teatrul „Stela Popescu”, va fi prezentat în premieră pe 31 octombrie, ora 19:00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor.

Pe 1 noiembrie, spectacolul va fi reluat la Câmpina, la Casa de cultură de „Geo Bogza”, începând cu ora 19:30, în cadrul Festivalului de teatru „Mircea Albulescu”, ediţia a VII-a.

Prin spectacolul „Ceapa”, un titlu pe cât de simplu, pe atât de surprinzător, avându-i drept creatori pe regizorul Dan Tudor, scenografa Corina Grămoşteanu şi muzicianul Vlaicu Golcea, Teatrul „Stela Popescu” își propune să își adauge în repertoriu o comedie cu note grave. În distribuţie îi veţi recunoaşte oe Adrian Păduraru (Piero della Pineda), Alexandra Velniciuc (Giulia), Sorin Aurel Sandu (Oreste), Silvia Stanciu (Bianca), Cătălin Frăsinescu (Mimo Rassi), Ana Maria Ivan (Lucia), Irina Cărămizaru (Liza), Cristian Neacșu (Nando).

Povestea spune că Piero, un prosper impresar, se hotărăște, cu o luciditate rece, să-și pună capăt vieții sale aparent fericite chiar în momentul ei de apogeu. El se „dezbracă” în fața publicului de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei… cepe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.

Bilete se găsesc pe www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro,www.bilet.ro şi la casa de bilete StarTickets de la Palatul Național al Copiilor.

Share