Teatrul Arte dell`Anima participă la un eveniment caritabil

Rotary Club Continental București, în parteneriat cu Teatrul Arte dell Anima, organizează un eveniment caritabil la Sala Dalles de Rotary Continental București pe 30 octombrie, ora 18:00.

Proiectul Clubului Rotary Continental București se numește „Pași mari pentru copii mici” și se înscrie într-o amplă acțiune caritabilă de sensibilizare a persoanelor fizice și juridice în vederea susținerii din punct de vedere material și financiar a copiilor cu epilepsie care necesită tratament chirurgical.

În cadrul evenimentului, cei prezenți vor viziona spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu, produs de Teatrul Arte dell`Anima. „Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce-și propune să schimbe perspective, să pună femeia într-o lumină realistă, vulnerabilă, umană. De asemenea, va avea loc o licitație cu Liana Stanciu pentru a readuce bucuria în ochii acelor copii.

Beneficiarii direcți ai proiectului nostru vor fi copiii cu epilepsie, prin donarea fondurilor obținute către Fundația Română de Neurologie și Epileptologie RONEP pentru achiziționarea de consumabile pentru aparatul video EEG cu 128 de canale, pentru actualizarea acestuia cu camere de luat vederi suplimentare și pentru achiziționarea unui aparat de termocoagulare.

Suma donată pentru a participa la eveniment este de minim 100 lei de persoană.
Donații se pot face în contul RO74RZBR0000060002408056 – Asociatia Rotary Club București Continental.

Share