Premieră la Arte dell’Anima: „Dincolo de salcâmi”

Teatrul Arte dell’Anima vă invită la premiera celei mai noi producții, „Dincolo de salcâmi”, scrisă și regizată de Ana Crăciun Lambru. Adaptare după „Evadarea Tăcută” de Lena Constante, spectacolul se va juca pe 7 noiembrie, de la ora 19:00.

Produs în urma celei de-a șaptea ediții a concursului „Anima pentru societate”, spectacolul „Dincolo de Salcâmi” scoate la iveală crâmpeie din viața Lenei Constante, artista care a petrecut 3000 de zile în închisorile comuniste, pentru a dezvălui felul în care forța minții poate aduce salvarea sau poate duce la pierzanie.

Un fragment de 10 minute din spectacol a fost dezvoltat de Ana Crăciun-Lambru cu doi actori americani în cadrul Conferinței Naționale de Teatru de Păpuși, susținută la Teatrul Eugene O’Neill din Statele Unite ale Americii.

Din distribuție fac parte Daniela Mihai (Fetița, Lena Constante) și Ciprian Chiricheș (Tatăl, Anchetatorul, Harry Brauner, Fotograful).

Rezervările se fac la numărul de telefon 0733060033 sau pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Programul complet al spectacolelor Teatrului Arte dell’Anima pe luna noiembrie poate fi consultat AICI.

Share