Teatrul Masca deschide stagiunea cu premiera „D’ale carnavalului”

Teatrul Masca deschide pe 7 noiembrie, la ora 19:00, stagiunea de interior 2019-2020, cu premiera „D’ale carnavalului”, o comedie după piesele lui Ion Luca Caragiale „D-ale carnavalului” și „Conu Leonida faţă cu reacţiunea”, în regia lui Mihai Mălaimare.

O mahala de la periferie, în București, la sfârșitul secolului al XIX-lea. Un tânăr fermecător, pentru care iubirea și îmbrățișarea unei femei… de fapt, a mai multor femei… sunt la fel de importante ca aerul. Un bilețel de amor rătăcit în mâinile greșite este scânteia care aprinde totul. Iubiri, trădări, amenințări, un carusel de întâmplări neprevăzute se pune în mișcare până ce carnavalul, cel care așază o mască pe ochii fiecăruia, va reuși să aducă la lumină adevărata față a tuturor celor implicați.

Următoarele reprezentații vor avea loc în datele de 9, 16, 17, 23 și 30 noiembrie, de la ora 19:00.

Începând cu această stagiune, pentru a veni în sprijinul spectatorilor care își rezervă locul/ achiziționează bilete din timp, Teatrul Masca a lansat oferta COUNT ME IN, care permite achiziționarea de bilete online, la un preț redus, cu minim 2 săptămâni înainte de data reprezentației. Pentru detalii, program și bilete vizitați www.masca.ro.

Share