Spectacol-lectură la Teatrul de Comedie: „Vive la Danse!”

Teatrul de Comedie și Clubul Dramaturgilor vă invită miercuri 27 noiembrie, de la ora 17:00, la spectacolul-lectură VIVE LA DANSE! de Edith Negulici.

Pornind de la un mit în jurul căruia gravitează un univers (dramatic, teatral, coregrafic, cinematografic) și accentuând dimensiunea dionisiacă a dansului, într-o abordare aparte a muzicii, încărcată de energie și puls vital, spectacolul lectură „Vive la Danse!” creează o biografie a lui Maurice Béjart, gândită ca un omagiu-dialog la care participă dansatorii preferați ai lui Béjart: Martha Graham, Maia Plisețkaia, Maina Gielgud, Jorge Donn, Gil Roman, dar și ca re-enactment al pieselor sale de rezistență „Le Sacre du Printemps” și „Bolero”, care au revoluționat arta dansului secolului al XX-lea.

În distribuție îi veți regăsi pe LAMIA BELIGAN, DORIN ANDONE, LIVIU LUCACI, MEDA VICTOR, ALEXANDRA FASOLA și LARI GIORGESCU. Regia îi aparține lui MARCEL ȚOP.

Spectacolul va avea loc la Sala Nouă a Teatrului de Comedie (Str. Sf. Vineri, nr. 11). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Share