Orchestra Lăutarii Bucureștiului se lansează cu concertul „Sărbătoare la Zi Mare”

Orchestra „Lăutarii Bucureștiului”, condusă de maestrul-dirijor Florin Alexandru, va avea concertul de lansare pe 25 martie, ora 20:00, la Sala Palatului.

EDIT 18.03.2020: Spectacolul de lansare care ar fi trebuit să se desfășoare în data de 25 martie 2020, la Sala Palatului din București, a fost reprogramat. Spectacolul va avea loc în data de 25 mai 2020, în aceeași locație, începând cu ora 20:00.

Intitulat „Sărbătoare la Zi Mare” și organizat de Brezing Entertainment, evenimentul reprezintă primul concert al orchestrei „Lăutarii Bucureștiului”. Cei 21 de muzicieni profesioniști care alcătuiesc actuala formulă a orchestrei îi vor acompania pe scena Sălii Palatului pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară: Laura Lavric, Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mâțu Stoian și mulți alții.

Biletele pentru spectacolul „Sărbătoare la Zi Mare” sunt disponibile la prețuri care variază în funcție de categoria de loc, pe ticketnet.ro, iabilet.ro, startickets.ro, bilet.ro, eventim.ro, precum și la Sala Palatului și în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Cărturești, Humanitas și benzinăriile OMV.

Până la data de 27 Ianuarie 2020, clienții beneficiază de o reducere de 20% din prețul biletului achiziționat.

Prețurile biletelor sunt:

• Cat. I: 150 lei
• Cat. II: 120 lei
• Cat. III: 100 lei
• Cat. IV: 60 lei
• Cat. V: 45 lei.

Share