S-a lansat o operă rock bazată pe poemul eminescian „Luceafărul”

„Lucifer – A Rock Opera”, bazată pe poemul „Luceafărul”, scris de unul dintre cei mai misterioși poeți din toate timpurile, Mihai Eminescu, s-a lansat la 170 de ani de la nașterea acestuia.

„Lucifer – A Rock Opera” este compusă și produsă de Adrian Tăbăcaru împreună cu muzicieni și actori renumiți din România și Marea Britanie. Conceptul vizual și animația sunt semnate de Costin Chioreanu (Ihsahn, At the Gates, Opeth, Arch Enemy, Leprous). Albumul este masterizat la Fascination Street Studios de către Jens Bogren (Sepultura, Kreator, Dimmu Borgir, Opeth, Amon Amarth, Arch Enemy, Devin Townsend, Paradise Lost, The Ocean).

„Lucifer – A Rock Opera” este disponibilă pe toate platformele de streaming și poate fi descărcată gratuit de pe site-ul www.lucifer-rockopera.com, unde găsiți și informații despre artiștii care au participat la proiect.

Aceasta este o oportunitate fantastică de a viziona o interpretare modernă a poemului „Luceafărul” și de a redescoperi poetul care a anticipat teoria relativității lui Einstein. 🙂

Share