Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice

Editura Herald şi Librăria Seneca AntiCafe din Bucureşti (Str. Arhitect Ion Mincu nr. 1) vă invită joi, 13 februarie 2020, ora 18:30, la evenimentul „Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice”.

Evenimentul „Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice” se va desfășura în prezența invitaților Anja Normann din Suedia (șaman în tradiția nordică), Ioana Iliuț (facilitator de practici șamanice), Andreea Tincea (senior editor Herald) și va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

– Ce este șamanismul pentru omul modern?
– Care este rolul unui șaman în comunitate?
– Practicile șamanice au un rol terapeutic? Care este legătura dintre șamanism și psihoterapie?
– Care sunt instrumentele de lucru ale șamanului din tradiția nordică?

Iată întrebări la care, cu siguranţă, vi se va oferi o paletă largă de răspunsuri cu sprijinul specialiștilor invitați la eveniment. O prezență specială în cadrul acestui eveniment este Anja Normann, din Suedia, șaman în tradiția nordică care va sustine, de asemenea, la București, de vineri, 14 februarie până duminică, 16 februarie, cursul „Forța străbunilor – curs de reconectare la forța ancestrală.

Participarea la evenimentul „Tradiția străveche nordică: mituri, ritualuri și practici șamanice” este posibilă în limita locurilor disponibile.

Share