LP revine la București pe 10 iulie

LP, artista care s-a făcut cunoscută cu hitul „Lost On You”, va reveni în București pe 10 iulie, la Arenele Romane, anunță organizatorul concertului, Events.

Fanii se vor bucura să audă binecunoscutele piese „Lost On You”, cel mai mare hit al Laurei Pergolizzi de până acum, „Muddy Waters” și „When We’re High”, piese de pe cel de-al cincilea album al său, „Heart to Mouth” dar și câteva melodii de pe noul album al artistei, care va fi lansat în toamna lui 2020.

La 5 ani de la lansarea „Lost On You”, piesa a depășit un miliard de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 17 țări, părând să fi căpătat o viață proprie și ajungând favorita ascultătorilor, iar publicații renumite ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue și nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei. Mai mult, pe lângă spectacolele care au oprit inimi pentru o clipă de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon și The Late Show Show cu James Corden, la Conan și Jools Holland, LP a bucurat și publicul de la Coachella, SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Sonic Boom și Hyde Park.

În deschiderea concertului LP va cânta Moonlight Breakfast, una dintre cele mai îndrăgite trupe românești care a reușit să se impună și pe scena internațională.

Biletele pentru concertul LP din București sunt disponibile în presale până pe 15 martie la prețurile de 125 lei pentru Acces General și 200 lei pentru Golden Ring, iar de pe 16 martie la prețurile de 149 lei pentru Acces General și 239 lei pentru Golden Ring, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

Share