OCC pregătește o aplicație de vizionare a spectacolelor

Opera Comică pentru Copii inovează încă o dată în domeniul programelor interactive pentru copii și introduce, la cererea publicului, prima aplicație de vizionare a spectacolelor și a evenimentelor produse de instituție.

Pe 21 martie, de la ora 17:00, se va transmite online premiera spectacolului de balet „Scufița Roșie”, la Sala UnderGrant, debutul regizoral pentru Andreea Soare, una dintre cele mai talentate și inspirate balerine ale Operei Comice pentru Copii.

Pe 22 martie, tot de la ora 17:00, OCC va transmite înregistrarea celei mai celebre opere pentru copii a tuturor timpurilor, „Hansel și Gretel”, cel mai jucat spectacol de operă la Opera Comică pentru Copii, cu 53 de reprezentații în cei 5 ani de la premieră.

Toate cele de mai sus, plus alte spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii și programe în premieră vor putea fi vizionate zi de zi de către copii și părinți deopotrivă, prin intermediul aplicației care va fi disponibilă în cel mai scurt timp. Abonamentul lunar va fi de doar 30 de lei și va oferi acces nelimitat pentru fiecare familie la toată biblioteca de spectacole și programe. Astfel, spectatorii din țară și din străinătate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC.

Pentru aplicația care se va lansa OCC a adoptat și un „gift subscribe”, un fel de „bilet în așteptare”, astfel încât, dacă doriți să-l oferiți unor oameni care nu-și pot permite să vizioneze spectacolele, să o puteți face ușor. La fel ca la „biletele în așteptare”, Opera Comică pentru Copii va dubla suma, astfel încât să existe doi beneficiari la fiecare „abonament online” oferit de spectatorii generoși.

„Știm că această platformă nu va putea înlocui atmosfera minunată din sălile de spectacol, din foaier, din curtea și din atelierele noastre, dar promitem să revenim cât de curând va fi posibil și abia așteptăm să vă revedem cu mic, cu mare la Opera Comică pentru Copii! Până atunci, ne dorim să ținem legătura ONLINE și sperăm să duceți vestea mai departe, astfel încât să aducem bucurie în cât mai multe case ale românilor din țară și străinătate, în aceste vremuri de încercare și curaj”, a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Cei care doresc să susțină Opera Comică pentru copii în această perioadă, poate cumpăra vouchere pe care să le folosească ulterior pentru achiziționarea de bilete.

Share