Concertele Pink Martini din București, reprogramate în primăvara lui 2021

Cele două concerte ale îndrăgitei trupe Pink Martini care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii martie au fost reprogramate din motive de siguranță anul viitor, pe data de 11 aprilie la Fratelli Studios și pe data de 12 aprilie la Sala Palatului din București.

„Siguranța și sănătatea sunt prioritare în această perioadă extrem de dificilă. Cu aceste gânduri în minte, împreună cu membrii trupei Pink Martini am decis că este cel mai bine să amânăm revederea cu publicul din România pentru primăvara anului viitor. Mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Events.

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor și dorind să includă într-un repertoriu fără reproș toate genurile – de la pop, până la jazz și muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Inițial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase și mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaționale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuințe accesibile, mediu, biblioteci, educație sau parcuri.

În 2021, Pink Martini se va întoarce în România alături de solista China Forbes, cooptată în orchestră în 1995 de Thomas Lauderdale, fostul său coleg de la Harvard, cu care va compune, mai târziu, multe dintre celebrele piese ale formației, incusiv „Je ne veux pas travailler”.

Pink Martini și China Forbes vor susține două concerte în România: pe 11 aprilie, la Fratelli Studios (Strada Glodeni nr. 1-3, București), și pe 12 aprilie, la Sala Palatului (Strada Ion Câmpineanu 28, București).

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro iar cele care au fost deja achiziționate își vor păstra valabilitatea pentru noile date.

Share