Ziua Internațională a Cărții pentru Copii: ce surpriză a pregătit Editura Litera

Pe 2 aprilie se sărbătorește în toată lumea Ziua Internațională a Cărții pentru Copii. Iată ce v-a pregătit Editura Litera cu această ocazie!

Editura Litera a pregătit pentru copiii mici și mari cele mai frumoase cărți cu reducere de 50% pe www.litera.ro și cadou, la orice comandă plasată, cea mai iubită carte din toate timpurile: „Micul prinț”, de Antoine de Saint Exupery, ediția cu ilustrațiile originale ale autorului și textul integral. Reprezentanții editurii spun că își doresc ca volumul oferit în dar fiecărui copil să reprezinte o bucurie pentru cei care citesc, iar pentru cei care nu au încă această obişnuinţă să devină un prim pas către universul minunat al imaginaţiei.

Din 1967, Ziua internaţională a Cărţii pentru Copii este celebrată în toată lumea la data de 2 aprilie, ziua de naştere a celui mai îndrăgit autor de basme, Hans Christian Andersen. Această sărbătoare își propune să atragă atenţia copiilor asupra cărţilor şi să le inspire dragostea pentru lectură.

Astăzi, spre finalul zilei, de la ora 20:00, toți copiii sunt invitați să asculte lectura live a cărții „Micul prinț”, de Antoine de Saint Exupery, realizată de actrița Monica Davidescu pe paginile de facebook Editura Litera sau Monica Davidescu Official.

Share