Concert online, live de la Sala Palatului: „Visătorii de vise”

Sala Palatului vă invită în această seară la concertul „Visătorii de vise”, transmis în direct de la ora 18:00 la 20:00 pe pagina de Facebook, fără spectatori.

Pentru prima dată în istoria sa, Sala Palatului și-a închis porțile pe 8 martie 2020, fără a se ști când își va mai putea primi spectatorii. La o lună și jumătate, s-a înaintat o solicitare autorităților pentru a primi autorizațiile necesare ca în data de 1 mai 2020, ora 18:00, o serie de artiști din industria muzicală să îi treacă pragul, respectând distanțarea socială și normele în vigoare pentru protecție.

De pe scenă, fără public și aplauze, artiștii vor performa pentru publicul aflat acasă, care îi poate urmări în sistem de live. Pe scenă vor urca: Alin și Aurelian Dincă de la Trooper, Radu Captari, Cătălin Crișan, Adrian Naidin, Alin Stoica, Constantin Măgureanu, Steliana Sima, Virginia Neagu, Nicu Datcu, Emilia Dorobanțu și Marian Medregoniu.

Evenimentul „Visătorii de vise” se poate urmări pe pagina oficială de Facebook SalaPalatuluiOficial, pe paginile artiștilor cât și pe Romit.tv – televiziunea românilor din Italia. Spectacolul va fi transmis live și la radio, de către Național FM.

Am acceptat imediat invitația. Nu am stat pe gânduri. Îmi este foarte dor de scenă, voi avea ocazia să revăd o serie de prieteni buni – Alin Stoica, Adrian Naidin, Emilia Dorobanțu… plus că în aceste momente trebuie să le arătăm oamenilor că nu i-am uitat. Facem tot ce putem pentru a le aduce momente de bucurie. Am salutat decizia organizatorilor de a strânge artiști din diverse genuri muzicale. Este minunat. Muzica unește suflete! […] Este o perioadă grea pentru întreaga scenă muzicală. Partea tragică este că nu știm când ne vom putea întoarce pe scenă. Mă tem că 2021 este cea mai apropiată dată. Încercăm să lucrăm de acasă la piese noi, le pregătim permanent surprize fanilor… vreau să știe că ne gândim mereu la ei. Nesiguranța este foarte apăsătoare. Dar știu că într-o zi ne vom revedea cu toții!

Alin Dincă, TROOPER

Concertul „Visătorii de vise” are scopul de a încerca redarea sentimentului unei vieți culturale normale. Mai mult, prin acest eveniment, se dorește conștientizarea rolului și promovării actului artistic, continuitatea acestuia în timp, în an jubiliar 60 pentru unul dintre cele mai prestigioase edificii ale Bucureștiului, Sala Palatului.

Share