„La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani” deschide TIFF 2020

Cele mai noi filme distribuite pe ecranele din România de către Independența Film se văd la TIFF (31 iulie – 9 august, Cluj), în timp ce contul de Vimeo al casei de distribuție primește titluri de referință, producții prezentate și premiate la Cannes.

„La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani” (regia: Nicolas Bedos), o spumoasă comedie franțuzească, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant în rolurile principale, programată pentru a fi lansată în cinematografe în acest an, va deschide cea de-a 19-a ediție a TIFF.

În programul festivalului se regăsesc alte patru filme din portofoliul casei de distribuție Independența Film: „Les Traducteurs/ Traducătorii” (r. Régis Roinsard), un thriller cu hackeri și traducători de literatură, din a cărui distribuție fac parte Lambert Wilson și Olga Kurylenko, „Martin Eden” (r. Pietro Marcello), o adaptare modernă a romanului autobiografic al lui Jack London, precum și „Parasite” (r. Bong Joon Ho) și „Il traditore” (r. Marco Bellocchio).

„La Belle Époque/ Cei mai frumoși ani”, „Les Traducteurs/ Traducătorii” și „Martin Eden” urmează a fi programate în cinematografe odată cu redeschiderea acestora.

Până atunci, cinefilii se pot delecta cu producții de succes pe contul de Vimeo al Independeța Film, care este actualizat săptămânal cu noi titluri, în acest moment fiind disponibile peste 25 de filme.

Share