„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” deschide stagiunea de vară a Teatrului Elisabeta

Spectacolul de comedie „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, o producție a Teatrului Elisabeta, în regia lui Șerban Puiu, se va juca pe 1 august, în aer liber.

Sursă foto: teatrulelisabeta.ro

Stagiunea de vară a Teatrului Elisabeta din București se deschide cu spectacolul de comedie „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, de Marc Camoletti, care va putea fi văzut sâmbătă, 1 august, de la ora 20:00, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” (str. Arhitect Hârjeu, nr. 61).

Crezând că soția lui, Jacqueline (Alexandra Velniciuc), va fi plecată în weekend, Robert (Marius Gîlea) pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, pe post de alibi, îl invită și pe amicul său, Bernard. Marea dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă, pentru că și Jacqueline trăiește o intensă poveste de amor…

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul teatrului Elisabeta.

Purtarea măștii – medicală sau nonmedicală – pe toata durata evenimentului, cu acoperirea gurii și a nasului, este obligatorie pentru toți spectatorii. Aceștia trebuie să urmeze traseul desemnat special către locurile procurate, respectând indicațiile organizatorului și distanțarea, pentru a evita formarea aglomerației. Accesul copiilor sub 10 ani este strict interzis. Regulamentul complet poate fi consultat cu un click AICI.

Share