Undercloud 2020 se va desfășura în aer liber

A 13-a ediție UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice va avea loc anul acesta în perioada 11-18 august, în aer liber, la Muzeul Țăranului Român.

Ediția din 2020 a festivalului Undercloud își propune să vorbească despre solidaritate, responsabilitate și adaptare, într-un context social și cultural dificil, în care artiștii independenți au avut de suferit.

„Undercloud este primul festival de teatru creat pentru susținerea artiștilor independenți. S-a născut în urmă cu 13 ani din prietenie, solidaritate și din bucuria de a fi pe aceeași scenă. Undercloud nu poate fi înlocuit și nici replicat. Undercloud nu este doar un festival, este o stare pe care continuăm să o creăm, chiar și în situația excepțională de anul acesta. Vă așteptăm să fim Undercloud… respectând toate regulile de protecție impuse de pandemie”, a declarat Chris Simion – Mercurian, inițiator Undercloud.

Programul Undercloud din acest an cuprinde o secțiune #BestOf a celor mai îndrăgite spectacole premiate de-a lungul anilor în festival, o serie de spectacole lectură, o secțiune online cu spectacole create de artiști independenți în perioada pandemiei și o secțiune dedicată copiilor, cu ateliere și spectacole (create de Marian Râlea pentru festival) programate în fiecare dimineață în curtea Muzeului Țăranului din București.

Mai multe detalii despre spectacolele #UNDERCLOUD13 și programul festivalului se găsesc pe www.undercloud.ro, pe facebook.com/undercloudfestival și instagram.com/undercloudfestival. Spectacolele se vor putea vedea respectând măsurile impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Biletele pentru Undercloud se găsesc în vânzare pe Eventbook și mystage.ro.

Share