Ateliere de fotografie: Walk & Shoot 2020

Walk & Shoot îi invită pe pasionații de fotografie la o serie de ateliere coordonate de unii dintre cei mai cunoscuți fotografi români.

Atelierele foto se desfășoară după cum urmează:

25 iulie – Atelier foto peisaj urban – Rooftops – Cornel Lazia
Participanții vor avea ocazia de a descoperi Bucureștiul, alături de fotograful Cornel Lazia, urcând pe șase dintre cele mai înalte clădiri situate în zona centrală a Capitalei. Proiectat pentru a acoperi întreaga zi, de dimineața până pe înserat, atelierul cuprinde introducere teoretică, sesiuni foto pe cele șase acoperișuri, precum și feedback individual.
Mai multe detalii ➡ https://bit.ly/RooftopsPhotoWorkshop

8 august – Atelier de foto de arhitectură – Andrei Păcuraru
O fotografie de arhitectură spune o poveste credibilă atunci când reușește să redea un context, nu doar o imagine dintr-un unghi special. La atelierul de fotografie de arhitectură susținut de Andrei Păcuraru, participanții vor explora stiluri arhitecturale diverse, de la clădirile de birouri din Pipera, la blocurile comuniste și bijuteriile arhitecturale de secol XIX din zonele Romană și Universitate.
Mai multe detalii ➡ https://bit.ly/ArchitecturePhotoWorkshop

14 – 16 august – Atelier de fotografie documentară – Ioana Moldovan
O documentare inedită a cartierului Giulești Sârbi din București, în timpul plimbării participanții fiind invitați să afle lucruri despre cartier direct de la oamenii pe care îi vor întâlni pe străzi. Etica, acuratețea reprezentării și relaționarea cu subiectul sunt doar câteva dintre temele ce vor fi abordate de Ioana Moldovan cu participanții la acest atelier, care va conține o introducere teoretică, alături de sesiuni de practică în grupe de maxim două persoane și feedback individual.
Mai multe detalii ➡ https://bit.ly/DocumentaryPhotographyWorkshop

29 – 30 august – Atelier de foto de stradă – Silviu Gheție
Un atelier de fotografie de stradă centrat pe oameni și interacțiunile dintre ei, coordonat de un fotograf cu ochi de șoim când vine vorba de a surprinde absurdul. Atelierul include o introducere teoretică, sesiuni foto alături de Silviu Gheție și feedback individual.
Mai multe detalii ➡ https://bit.ly/3iEyqpK.

Share