„Las’ că știm noi!”: un labirint de confuzii și voie bună

Comedia „Las’ că știm noi!”, în regia lui Șerban Puiu, o producție a Teatrului Elisabeta, se va juca pe 22 august, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București.

Sursă foto: teatrulelisabeta.ro

Pastorul Featherstone nu este cleric, avocatul Tunnicliffe pretinde ca este veterinar, iar menajerele nu sunt nici ele ceea ce par a fi. Toate acestea se întâmplă doar pentru că polițistul Henry (Bebe Cotimanis) și sora lui, Sarah (Mirela Stoian), doresc să petreacă o vacanță liniștită în casa fratelui lor geamăn decedat, părintele Bernard. Însă Nora Winthrop (Carmen Tănase), noul administrator, a transformat ferma într-o proprietate înfloritoare cu reputație dubioasă. Iar când pe scenă apare și Bernard în carne și oase, haosul este perfect: este chiar el, este fantoma lui ori cinerva a băut prea mult whisky?

Spectacolul „Las’ că știm noi!” durează 3 ore, fără pauză (20:00 – 23:00).

Biletele se găsesc online pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, la casa de bilete din bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45 în zilele de marți și vineri, între orele 12:30 – 19:30, sau în ziua spectacolului, direct la locul de desfășurare al evenimentului, în intervalul 18:00 – 20:00.

Teatrul Elisabeta a adoptat toate măsurile de siguranță impuse de autorități, în scopul protejării spectatorilor și a întregii echipe. Regulile impuse în perioada pandemiei pentru participarea la spectacole pot fi consultate AICI.

Share