„Puricele în ureche”, o comedie nebună în aer liber

Teatrul Elisabeta vă invită la comedia „Puricele in ureche” vineri, 4 septembrie, de la ora 20:00, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București.

Sursă foto: teatrulelisabeta.ro

Raymonde Chandebise (Alexandra Velniciuc) se întreabă de ce soțul ei, Victor-Emmanuel (Lucian Ghimiși), a încetat să-i mai acorde atenția necesară și presupune că bărbatul are o aventură. Așa că o roagă pe prietena ei, Lucienne, să-i trimită o scrisoare de dragoste menită să-l ademenească la o întâlnire, în care să-l prindă cu mâța-n sac.

Dar când Victor Emmanuel (de altfel, un bărbat la locul lui), primește scrisoarea, el presupune că este pentru prietenul său burlac, Tournel. Așa că îi dă acestuia scrisoarea, punând în mișcare o serie de evenimente hilare, care răsună din casa Chandebise până într-un hotel de moravuri ușoare, unde aparent toată lumea merge.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, de la casa de bilete din bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45 în zilele de marți și vineri, între orele 12:30–19:30, sau în ziua spectacolului, direct de la locul evenimentului, în intervalul orar 18:00–20:00.

Pentru ca experiența hohotelor de râs să se producă în sigurață, Teatrul Elisabeta a adoptat toate măsurile impuse de autorități, cu scopul protejării spectatorilor și a întregii echipe, care pot fi consultate în regulamentul de participare.

Share