„Totul despre femei” la „Bucureștii lui Caragiale”

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la savuroasa comedie „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, pe 16 august, ora 19:00, în Parcul Cișmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”.

Foto: Tudor Gradinaru

„Totul despre femei”, cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu, este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci și o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite.

Spectacolul durează o oră și 20 de minute. În cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile pe Entertix.ro și Arcub.ro.

„Totul despre femei” se va juca și pe 27 august, ora 21:00, la Hotel Caro. Bilete pentru acest spectacol, din 27 august, se găsesc cu un click AICI.

Programul complet al teatrului pe luna august poate fi consultat pe www.artedellanima.ro/program-evenimente.

Share