„D’ale carnavalului” se joacă la Grădina de Vară Herăstrău

Spectacolul „D’ale carnavalului”, în regia lui Dan Tudor, se va juca pe 28 august, ora 20:00, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

În frizeria lui Nae Girimea vine Pampon, furios, pentu a afla cine este spițerul cu care îl „traduce” amanta lui, Didina, dar dă numai peste angajatul acestuia, Iordache. După plecarea lui Pampon, la Iordache intră și Mița, la fel de furioasă – este într-o relație cu Nae, dar bărbatul pare s-o ignore în ultima vreme, așa că bănuiește că are pe altcineva. Pampon revine și îi povestește Miței că a găsit la Didina un bilet de amor al unei femei adresat Bibicului, așa că cei doi înșelați decid să lucreze împreună pentru a se răzbuna pe trădători.

Una dintre cele mai spectaculoase și mai pline de suspans comediii ale lui I. L. Caragiale, „D’ale carnavalului” apare în haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu bilețele de amor rătăcite, cu amante iubitoare și amanți răzbunatori și, nu în ultimul rând, cu o distribuție excelentă și o regie ingenioasă. În spectacol îi veți regăsi pe Manuela Hărăbor, Tudorel Filimon, Corina Dănilă, Gabriel Fătu şi Dan Tudor – cel din urmă semnează şi regia.

Biletele pentru spectacolul „D’ale carnavalului” se găsesc pe ticketstore.ro.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală), care să acopere gura și nasul, este obligatorie pe toată durata spectacolului. Mai multe informații despre ce este necesar pentru prezența la eveniment găsiți AICI.

Share