Se apropie Flight Film Festival: Science, Fiction, Technology, Music

Cea de-a doua ediție a Flight Film Festival: Science, Fiction, Technology, Music se va desfășura la Timișoara, în perioada 28 august – 6 septembrie.

Flight Film Festival vine cu proiecții de film și dezbateri, în această a doua ediție prezentând „3×3 William Eubank”, o integrală cu filmele unuia dintre puținii regizori dedicați strict filmelor SF. William Eubank este un exemplu impecabil al îmbinării dintre tehnologia (numerică) a cinematografului și pasiunea pentru fantastic a unui fan SF. Poate un nou Ridley Scott cu o întreagă carieră în față? Cineastul are 38 de ani și a realizat în ultimul deceniu trei filme de gen care vor fi proiectate la Julius Garden și pe terasa D’Arc pe malul Begăi, în Timișoara.

Organizat de Flight Festival în colaborare cu Asociatia Cinemascop, Flight Film Festival: Science, Fiction, Technology, Music își propune să ofere orașului Timișoara și zonei posibilitatea de a fi la curent cu cele mai captivante filme de cinema reunite sub aceste categorii și de a participa la evenimente, dezbateri și activități interactive.

Ediția din 2020 este gândită ca o călătorie cu mai multe escale, destinația finală fiind bine-cunoscutul spațiu care a găzduit festivalul și în ediția de debut: Aerodromul Cioca. Locurile în care vor avea loc activități pentru toate gusturile sunt Bastionul Theresia, Gradina de Vară a Filarmonicii Banatul, D’arc pe mal, Piața Sf. Gheorghe, Iulius Town și Aerodromul Cioca.

Mai multe informații despre evenimentele de la festival și despre bilete găsiți pe site-ul Flight Festival.

Share