Unde cântă soprana Irina Baianț în ultima zi de august

Soprana Irina Baianț va susține un concert special pe 31 august, ora 20:30, la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Despre ce vor asculta cei prezenți în ultima seară de august la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase, Irina Baianţ a spus că „va fi un melanj de piese pe care toată lumea le ştie; inclusiv din zona operistică am ales şlagăre pe care să le recunoaştem şi să le cântăm împreună.”

Pentru acest eveniment, Irina Baianţ a invitat doi tineri artişti apreciați, Florin Ristei şi Adrian Nour, alături de care a cântat şi în musicalul „Fantoma de la Operă”: „i-am ales pentru că sunt niste parteneri alături de care pot să creez un moment de simţire autentică”, a explicat soprana.

Seara va fi completată de prezenţa pe scenă a Orchestrei Metropolitate Bucureşti, pe care o dirijează Daniel Jinga, iar programul va include şi alţi invitaţi-surpriză.

Biletele pentru concertul Irinei Baianț se găsesc pe ticketstore.ro.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală), care să acopere gura și nasul, este obligatorie pe toată durata evenimentului. Mai multe informații pe care e bine să le cunoască cei care vor merge la concert se găsesc AICI.

Share