Curs online: „Mari capodopere ale Arhitecturii”

Fundația Calea Victoriei vă invită la cursul online „Mari capodopere ale Arhitecturii”, cu lectorul Raluca Elena Mocanu, din 14 septembrie, ora 19:00.

Pe tot globul se află edificii care, pe lângă faptul că au rezistat testului timpului, au o personalitate care a modelat oraşele sau peisajele în care sunt amplasate şi atrag anual nenumăraţi curioşi. Acestea sunt exemple de concepte arhitecturale atemporale şi design durabil care îmbogăţesc patrimoniul cultural uman. Participanții la curs vor porni într-o călătorie prin întreaga lume în care să se familiarizeze cu câteva dintre aceste clădiri, prezentate în contextul culturii diverse din care fac parte şi a valorilor estetice, politice sau religioase pe care le exprimă.

Cursul „Mari capodopere ale Arhitecturii” se va desfășura în cinci întâlniri online, în zilele de luni. Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Informații complete despre acest curs, prețuri și înscriere găsiți pe site-ul fundatiacaleavictoriei.ro.

Share