Spectacolele lunii septembrie la Teatrul Arte dell`Anima

Teatrul Arte dell`Anima vă invită în această toamnă în diferite spații aflate în aer liber, pentru a vă bucura de cele mai frumoase spectacole.

„Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, se va juca pe 12 septembrie, ora 21:00, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli. Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet: trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate îți vor dezvălui aproape totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu

Biletele pentru spectacol se găsesc pe www.bilete.ro.

De asemenea, Teatrul Arte dell’Anima vă propune spectacolul de improvizație al Trupei IMPROFIX pe 20 septembrie, ora 17:00, la Bounty Fair – Casa Universitarilor: un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia spectatorilor.

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali. Durata spectacol este de o oră și 20 de minute.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733.060.033, pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau pe www.artedellanima.ro. Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Share