Cineplexx se redeschide peste o săptămână

Cui îi era dor de filme noi, de popcorn, și de întâlnirile cu prietenii în sălile de cinema? Luna septembrie vine cu vești bune de la Cineplexx.

Marele ecran, ambianța din sală, noi premiere, meniurile cu popcorn și întreaga experiență cinematografică incomparabilă revin cu intensitate și în deplină siguranță din 15 septembrie în cele patru spații deja existente Cineplexx – Băneasa (Băneasa Shopping City), Titan (Auchan Titan), Satu-Mare (Shopping City Satu-Mare) și Sibiu (Shopping City Sibiu), iar din 16 septembrie în cea de-al cincilea, odată cu inaugurarea noului multiplex din Shopping City Târgu-Mureș.

Cineplexx și-a luat angajamentul de a asigura confortul și sănătatea oaspeților săi, care sunt principala prioritate, și a implementat măsuri riguroase de siguranță și igienă, menite să prevină răspândirea virusului SARS-CoV-2. Nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește protejarea nu doar a celor care vin la cinema, ci și a întregului personal dedicat, astfel încât au fost adoptate cu strictețe normele și restricțiile formulate de autorități și a fost pusă în aplicare toată experiența acumulată în contextul actual din celelalte teritorii europene unde lanțul și-a reluat deja operațiunile.

Alte noutăți nu vor întârzia să apară în perioada imediat următoare, pentru că Cineplexx revine cu premiere importante pe marile ecrane și promoții atractive cu care își va întâmpina clienții devotați.

Programul complet al cinematografelor și detalii despre bilete vor putea fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România.

Share