Sala Dalles se redeschide pentru „Barza domnului ministru”

Activitatea teatrală reîncepe la Sala Dalles cu spectacolul „Barza domnului ministru”, care se va juca pe 30 septembrie, la ora 19:00.

După şase luni de tăcere, gongul se va auzi din nou la Sala Dalles din Capitală: centrul devenit un reper în peisajul evenimentelor culturale îşi redeschide porţile pentru spectatori, pe 30 septembrie, cu spectacolul „Barza domnului ministru” al Teatrului Principal. Comedia îi aduce la rampă pe Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi şi Doina Teodoru.

Timp de aproape o oră şi jumătate sunteţi invitaţi să uitaţi de griji şi să vă bucuraţi de această bijuterie a repertoriului francez, care se încadrează perfect în genul comediei bulevardiere. Odată intraţi în lumea eroilor lui André Roussin veţi da peste personaje pline de culoare, replici spumoase şi situaţii amuzante. Rezultă un spectacol viu, alert şi numai bun să aducă zâmbetul pe buze.

Firul acţiunii favorizează ironia: un domn ministru foarte sobru militează cu tărie pentru disciplină, inclusiv sau mai ales în interiorul familiei. Îl contrazice însă chiar realitatea din propria gospodărie, unde barza se pregăteşte să vină pe neaşteptate. Şi nu doar o dată, ci chiar de trei ori.

Reguli de acces, detalii şi bilete găsiți pe Ticketstore.ro şi Startickets.ro.

Share