Expoziție de pictură: „Not Natural” de Andrada Feșnic

Galeria Estopia București vă invită vineri, 27 noiembrie, între orele 14.00 – 20.00, la vernisajul expoziției de pictură „Not Natural”, de Andrada Feșnic.

La aproape doi ani de la prima expoziție solo a artistei la Estopia – care a coincis atunci chiar cu deschiderea galeriei – Andrada Feșnic revine la București cu o nouă serie de lucrări realizate integral pe durata ultimului an.

„Not Natural” este un irezistibil joc serios pe tabla de șah a minții: fiecare lucrare din această serie compune un fabulos teren de negociere între ceea ce „este” și ceea ce „ar putea fi”, iar pariul Andradei este acela de a subția întrutotul frontierele între diversele potențialități ale „realității”.

Asemenea unui scafandru experimentat, artista își convinge spectatorul să plonjeze împreună într-o lume – acvariu, populată de ființe, creaturi și plante luxuriante atinse de o seducătoare fluiditate și nevoie de transparență. Formele, personajele din lucrările Andradei Feșnic par devorate de o foame de metamorfoză, ele sunt simultan parte din mai multe povești decupate din felii diferite de viață și desfășurate în același plan unic, al pânzei, și în același timp – acela al prezentului memoriei.

Expoziția „Not Natural” va putea fi vizitată vineri, 27 noiembrie, între orele 14:00 – 20:00, și, începând din 28 noiembrie, potrivit programului normal al galeriei, sau cu programare. Expoziția va rămâne deschisă publicului până pe 16 ianuarie 2021. Accesul în galerie se face respectând normele de distanțare socială. Purtarea măștii este obligatorie.

Share