Toni Dijmărescu a lansat un clip animat pentru piesa „Joyful Christmas”

Chitaristul Toni Dijmărescu a lansat un clip animat pentru piesa „Joyful Christmas”, featuring Adrian Igrișan & Flavius Suciu.

„Joyful Christmas” nu este o piesă nouă, ci a fost lansată oficial ca single digital în decembrie 2019. Toni Dijmărescu declară, însă, că a simtit că această piesă ar merita un suport video care să îi sublinieze energia pozitivă:

Ador sărbătoarea Crăciunului și toate obiceiurile specifice ei, fie că sunt tradiționale sau împrumutate – ceea ce contează până la urmă este starea de liniște și de bucurie adusă de ea. Am dorit în mod special să relansez acum, printr-un clip, această piesă, tocmai fiindcă avem cu toții un an dificil în spatele nostru, un an cu restricții și necazuri. Poate că piesa mea va reuși să vă aducă un mic zâmbet pe buze.

La înregistrările pentru „Joyful Christmas” au mai participat muzicienii Adrian Igrișan (Cargo) și Flavius Suciu (Călin Pop, Reșita Rocks, Screaming Heads), iar artworkul și clipul au fost realizate de artiștii grafici Petra Martin și Xander Coza.

Share