Curs online la Calea Victoriei: Cum scrii o comedie?

Îți dorești să scrii o comedie, dar nu știi care sunt regulile sau ce metode ar trebui să aplici? Un curs online organizat de Fundația Calea Victoriei îți vine în ajutor.

Cursul online „Cum scrii o comedie? De la comedia romantică, la satiră şi farsă” va începe în 19 ianuarie 2021. Se va desfășura în trei întâlniri, care vor avea loc marțea la ora 19:00. Atelierele se adresează celor care doresc să scrie comedie în mod profesionist. Adică, celor care îşi propun să aprofundeze specificul genului şi să cunoască regulile după care el funcţionează.

Astfel, cursul este o ocazie pentru diverşi profesionişti – filologi, actori sau viitori studenţi la şcolile de film – să înţeleagă mai bine genul comediei, să-şi completeze cunoştinţele legate de mecanismele lui. Nu în ultimul rând, cursul online „Cum scrii o comedie?” se adresează cinefililor obişnuiţi, iubitori ai genului, interesaţi de fenomenul comediei ca atare. Vârsta minimă pentru înscrieri este de 16 ani.

Cursanţii pot beneficia, la cerere, de certificat de participare la curs, semnat de preşedintele Fundaţiei şi de lector. El atestă însuşirea informaţiilor acumulate sau dezvoltarea unor abilităţi şi tehnici, lucru care poate fi luat în considerare de un angajator.

Informații complete despre structura cursului, înscrieri și taxe găsiți pe site-ul Fundația Calea Victoriei.

Share