The Mono Jacks, concert online transmis din Expirat

Trupa The Mono Jacks va susține un concert pe scena clubului Expirat din București. Evenimentul va fi transmis în direct pe platforma de streaming online Streamerse.net.

The Mono Jacks

Concertul, care va avea loc pe 3 februarie, va marca sărbătorirea unui an de la lansarea celui mai recent album al trupei, „Gloria”. Pe 8 februarie 2020,  The Mono Jacks lansau al treilea album din carieră printr-un concert sold out la Arenele Romane . A urmat un turneu național de promovare, întrerupt însă de pandemie.

Concertul The Mono Jacks din 3 februarie poate fi văzut de oriunde din lume

Concertul online din 3 februarie va cuprinde un playlist special, de aniversare și se va transmite în direct începând cu ora 21:00, pe platforma Streamerse. Evenimentul va putea fi vizionat din toate colțurile lumii.

Biletele sunt disponibile pe Streamerse și în rețeaua iabilet.ro. Cei care doresc să susțină trupa pot alege între trei categorii de bilete. Astfel, se pot plăti 35, 50 sau 75 de lei – în sistem „pay what you want”. Concertul este organizat de Overground Music, găzduit de Expirat, livrat de tazz by Emag si cântat de Radio Guerrilla.

A trecut un an de la concertul de lansare a albumului Gloria, când 2000 de oameni au cântat împreună cu noi la Arenele Romane. Pentru mulți dintre fanii noștri, acela a fost ultimul concert live la care au participat înainte să înceapă toată nebunia. Iar pentru noi amintirea acelei zile a fost un adevărat medicament în lunile de lockdown. Așa că e o mare bucurie să revenim toți 4 pe scenă și să cântăm piesele de pe Gloria. Chiar dacă fanii noștri vor fi acasă și se vor bucura de concert în fața televizorului sau a laptop-ului, îi vom simți la fel de aprope ca anul trecut la Arene

Doru Trăscău, solist The Mono Jacks

Despre trupă

The Mono Jacks înseamnă o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – „Now In Stereo” – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală.

Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, „Ușor distorsionat”. Un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

„Gloria”, cel de-al treilea album, a sosit la începutul lui 2020. Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, ARTmania, Electric Castle etc.) și prin turnee în toată țara.

Share