Teatru la Sala Dalles: ce spectacole vă așteaptă?

Odată cu deschiderea sălilor de spectacol la 30% din capacitate, gongul bate și la Sala Dalles din Capitală. Ce spectacole de teatru vă așteaptă?

Teatru Dalles

Spectatorii din Capitală par să fi așteptat cu nerăbdare redeschiderea sălilor de spectacol. Biletele se epuizează rapid la orice spectacol de teatru nou-anunțat, semn că tuturor ne este dor de artă. Și Sala Dalles își deschide porțile în această lună, cu titluri unul și unul!

Weekend-uri cu teatru la Sala Dalles

Iată ce spectacole vă așteaptă la centrul cultural bucureștean:

  • Vineri, 12 februarie, de la ora 19:00, se va juca „Barza domnului ministru”. O producţie cu iz franţuzesc, pe cât de rafinată pe atât de intrigantă. În distribuție: Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi şi Doina Teodoru.
  • Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 19:00, Maia Morgenstern şi Carmen Tănase vor fi din nou împreună pe scenă în „Cocktail”. O veritabilă comedie a contrastelor, cu un substrat în care se amestecă iluzia şi deziluzia, dar mai ales speranţa, încrederea şi prietenia. Alături le vor fi Mohammad Jawad/Cosmin Pană, Florina Gleznea, Viviana Gherasim.
  • Sâmbătă, 6 martie, de la ora 20:00, Dan Bordeianu, Irina Velcescu şi Vlad Zamfirescu caută „Secretul fericirii”.

„Barza domnului ministru” – regia Lucian Iancu

Timp de aproape o oră şi jumătate sunteţi invitaţi să uitaţi de griji şi să vă bucuraţi de această bijuterie a repertoriului francez. Spectacolul se încadrează perfect în genul comediei bulevardiere. Odată intraţi în lumea eroilor lui Andre Roussin, veţi da peste personaje pline de culoare, replici spumoase şi dileme pe cât de serioase, pe atât de amuzante. Rezultă un spectacol viu, alert şi numai bun să aducă zâmbetul pe buze.

Firul acţiunii favorizează ironia. Un domn ministru foarte sobru militează cu tărie pentru disciplină, inclusiv (sau mai ales) în interiorul familiei. Îl contrazice însă chiar realiatea din propria gospodărie… Barza se pregăteşte să vină pe neaşteptate şi nu doar o dată.

„Cocktail” – regia Mariana Cămărăşan

Gianna şi Flavia sunt două prietene temperamentale, care împart aceeaşi casă, dar nu şi aceleaşi principii de viaţă. Ajunse la vârsta maturităţii depline, cu câte o căsnicie eşuată la activ, protagonistele se ştiu cu bune şi cu rele. Se tachinează, se şicanează, dar dincolo de orice se acceptă şi se susţin necondiţionat. Oricât ar fi de diferite, îşi găsesc un scop comun atunci când decid să îşi unească forţele pentru a alunga monotonia cu o o petrecere: un „Cocktail” menit să le umple viaţa de scântei. De aici până la un vârtej comic ameţitor nu este decât un pas.

„Secretul fericirii” – regia Vlad Zamfirescu

Acest spectacol de teatru îşi trage seva din realitatea vieţii de cuplu. O viață în care fidelitatea se confundă uneori cu rutina, iar setea de aventură îşi cere drepturile. Comedia nonconformistă este construită pe jocul spumos, dialogurile tranşant de amuzante şi turnurile greu de prevăzut. Spectatorul asteptă deznodământul cu răsuflarea tăiată, într-un veritabil carusel de râs şi suspin.

Piesa este scrisă de Alex Popa, autor bine-cunoscut iubitorilor de teatru şi pentru producţiile de mare succes „All Inclusive” şi „Pe o pânză de păianjen”, iar regia este semnată de Vlad Zamfirescu.

Informații despre regulile de acces şi bilete găsiți pe Ticketstore.ro şi pe Startickets.ro.

Share