„Vânătorul de monștri” intră în cinematografe în luna februarie

InterComFilm lansează în cinematografe filmul de aventură fantasy „Vânătorul de monștri” în data de 26 februarie 2021.

vânătorul de monștri

„Vânătorul de monștri”, un film în regia lui Paul W.S. Anderson, bazat pe seria de jocuri video „Monster Hunter”, va fi lansat în toate cinematografele din țară care vor fi disponibile și deschise la momentul respectiv. Filmul este nerecomandat copiilor sub 13 ani.

În urmă cu aproape 20 de ani, Paul W. S. Anderson și Milla Jovovich au făcut echipă cu compania de jocuri video Capcom și Constantin Film, principalul producător și distribuitor independent din Germania, pentru a produce „Resident Evil”, pe baza unui joc video.

După șase filme în care franciza s-a dovedit populară în întreaga lume, echipa s-a reunit pentru „Monster Hunter”, bazat pe cel mai bine vândut joc video al lui Capcom, „Monster Hunter: World”. Originile proiectului sunt conectate cu timpul petrecut de Anderson în Japonia și cu faptul că acesta a fost mare fan al jocului. Scenariul a adoptat o abordare bazată decisiv pe elementele fanteziste ale vânătorii de monștri, dar cu personaje puternice, având rădăcini în lumea reală.

Despre „Vânătorul de monștri”

În spatele lumii noastre, există o alta: o lume a monștrilor puternici și periculoși care își conduc domeniul cu o ferocitate mortală. Când o furtună de nisip neașteptată o transportă pe locotenentul Artemis (Milla Jovovich) și unitatea ei într-o lume nouă, soldații sunt șocați să descopere că acest mediu ostil și necunoscut găzduiește monștri terifianți. Mai mult decât atât, aceștia sunt imuni la armele lor.

În lupta disperată pentru supraviețuire, unitatea întâlnește un misterios Vânător (Tony Jaa). Acesta are abilități unice care îi permit să rămână cu un pas înaintea creaturilor. Artemis descoperă apoi că Vânătorul face parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman). În lupta contra pericolului care amenință să le distrugă lumea, războinicii își reunesc abilitățile pentru confruntarea finală.

Share