„Cu inima împăcată”, la cinema în weekend

Drama „Cu inima împăcată” („Blackbird”), cu Susan Sarandon și Kate Winslet, are premiera pe 19 februarie 2021.

cu inima impacata

Filmul „Cu inima împăcată”, regizat de Roger Michell („Notting Hill”), prezintă o sărbătoare de familie diferită de oricare alta, abordând cu delicatețe și emoție un subiect dramatic. Din 19 februarie, puteți vedea la cinema o poveste despre speranță, dragoste și celebrarea vieții.

Lily (Susan Sarandon) și soțul ei Paul (Sam Neill) își invită familia într-o vacanță la casa lor de pe plajă. Aici, Lily își petrece ultimele zile, fiind diagnosticată cu o boală în fază terminală. Cu toate acestea, reuniunea familiei ia o întorsătură neplăcută. Problemele nerezolvate dintre Lily și cele două fiice ale sale, Jennifer (Kate Winslet) și Anna (Mia Wasikowska) ies la suprafaţă.

Într-un interviu acordat pentru USA Today, Susan Sarandon spune că: „Blackbird este o poveste în care mulți oameni se pot regăsi. […] Este, într-adevăr, o poveste înălțătoare despre viață, dragoste și familie, care sunt valori universale.”

Filmul „Cu inima împăcată” este distribuit la noi de Happy Cinema. Spectatorii din România îl pot viziona și online, pe platforma de streaming https://play.happycinema.ro/

HAPPYCINEMA® este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Focșani, Alexandria sunt deschise în această perioadă, funcționând la capacitate redusă.

Share