Concert vocal-simfonic cu public, la Ateneu

Filarmonica „George Enescu” vă invită la un concert vocal-simfonic cu public, în interpretarea Orchestrei simfonice și a Corului Filarmonicii „George Enescu”, conduse de Iosif Ion Prunner.

concert vocal-simfonic

Concertul va avea loc vineri, 19 februarie 2021, de la ora 19:00, la Ateneul Român. În program, Serenada KV 101 de Wolfgang Amadeus Mozart, Valsurile „Cântece de dragoste”, op. 52 de Johannes Brahms/Friedrich Hermann și „Noapte transfigurată”, op. 4 de Arnold Schoenberg.

„Ne bucurăm să ne reîntoarcem în sala de concert, cu publicul alături. Ne era dor de publicul care a aplaudat în urale singurul cor din România care a cântat Simfonia nr. 9 de Beethoven cu Filarmonica din Berlin și care a cântat Oedip la Londra, alături de London Philharmonic Orchestra. Suntem bucuroși să revenim alături de Orchestra Filarmonicii „George Enescu”, având în program și o lucrare de mare popularitate de Brahms.”, a declarat Iosif Ion Prunner, dirijorul Corului Filarmonicii „George Enescu”.

Concert vocal-simfonic și în sală, și online

Din cauza restricțiilor impuse de actuala pandemie, pentru concert sunt puse în vânzare aproximativ 200 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporție de 30 la sută din capacitate. Prețurile biletelor sunt: Categoria I: 75 lei; Categoria II: 70 lei

Biletele se pot procura de la Casa de Bilete a Ateneului Român (program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00), iar plata se face doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75

De asemenea, biletele se găsesc online pe www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar“. Odată început procesul de rezervare online, locurile sunt blocate timp de 30 minute. Numărul maxim de bilete care pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase. Pentru a susține activitatea Filarmonicii “George Enescu”, procesatorul de plăți nu percepe la acest concert comisionul de 5% din valoarea biletului.

Biletele, odată cumpărate, nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului Român este permisă până la ora 18:50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile impuse de protecție și distanțare.

Concertul de vineri, 19 februarie 2021, va putea fi ascultat și pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu“: site (https://www.fge.org.ro/), pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/filarmonica.george.enescu/) și pe canalul YouTube (https://bit.ly/2wMctlw).

Share