Teatrul Elisabeta deschide stagiunea online în martie

Teatrul Elisabeta vă invită la un spectacol de teatru online, care poate fi văzut pe 12 martie, la ora 20:00.

teatrul elisabeta

Teatrul Elisabeta lansează în luna martie o stagiune online, în care iubitorii de teatru pot vedea câteva producții de succes.

Stagiunea se desfășoară în parteneriat cu platforma românească Cineclic, care oferă spre vizionare filme și seriale exclusiv românești. Astfel, vă puteți bucura din confortul propriei case de unele dintre cele mai iubite comedii.

Premiera spectacolului „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” va avea loc pe această platformă vineri, 12 martie, ora 20:00. Spectacolul poate fi văzut în format UltraHD și va fi disponibil pentru 48 de ore. Cei interesați trebuie mai întâi să se înregistreze pe Cineclic. Apoi, să cumpere un bilet pentru Teatrul Elisabeta, în valoare de 8 euro (39 lei). În costul biletului sunt incluse materiale exclusive (interviuri cu actorii, imagini din culise etc.).

Fiecare bilet achiziționat contribuie la susținerea tinerelor talente: 1 euro din valoarea fiecărui bilet merge către cei mai tineri dintre actorii teatrului. Comedia, regizată de Șerban Puiu, îi are în distribuție pe Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimiși, Maria Buză, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu.

Despre „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” de la Teatrul Elisabeta

Convins că soția lui, Jacqueline, va fi plecată peste weekend, Robert pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, ca alibi, îl invită și pe amicul Bernard. Dar soția decide să rămână acasă. Căci, la randul ei, trăiește o intensă poveste de amor chiar cu „alibiul”…

Biletele pentru spectacol se găsesc pe platforma Cineclic, unde pot fi consultate și condițiile de desfășurare. Spectatorii care au bilete la spectacolele suspendate din cauza pandemiei actuale pot să le echivaleze cu bilete la spectacolul online, sunând la 0727 703 703.

Share