„Lampio şi grăuntele de lumină” – pentru copii, părinți, bunici

Teatrul „Stela Popescu” anunță spectacolul „Lampio şi grăuntele de lumină” pentru sâmbătă, 27 februarie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 11:00.

Lampio şi grăuntele de lumină

„Lampio şi grăuntele de lumină” este o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii de Victoria Pătraşcu. Regia este semnată de Tony Adam, scenografia de Cristian Marin, iar coregrafia de Ioana Macarie.

În distribuţie vă veţi reîntâlni cu:

Lampio – Alexandru Ivănoiu
Stela – Ștefania Dumitru
Luciano – Tudor Cucu-Dumitrescu
Zâna – Crina Matei / Irina Cărămizaru
Noctilunga – Cosmin Vasile
Pasărea Hope – Cristina Marin Neagu
Spot – Andrei Dogaru
Flash – Florentin Muntean
Ray – Alexandru Obretin
Țup – Alexandra Dogaru
Zdup – Denisa Ispir
Yup – Silvia Maurițiu.

Despre „Lampio şi grăuntele de lumină”

Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce ar mai rămâne din statutul lui de licurici? Căutările micului personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață.

„Lampio şi grăuntele de lumină” spune o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toții cele mai importante transformări. Alături de Lampio, îi veți întâlni și pe alți licurici, fiecare cu daruri și calități surprinzătoare, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței.

Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care Lampio trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoaștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor.

Biletele pentru spectacol se pot cumpăra pe www.mystage.ro.

Share