„Visul unei nopți de Martie”, serată muzicală online și offline

Asociația Home of Strings în parteneriat cu Centrul Cultural Buftea vă invită la a doua ediție din cadrul Stagiunii Seratelor Muzicale, sub denumirea „Visul unei nopți de Martie”.

visul

„Visul unei nopti de Martie” – Serata Camerală va așteaptă duminică, 7 martie, începând cu ora 18:00, la Centrul Cultural Buftea. În compania minunată a muzicii, veți putea trăi momente de bucurie alături de talentații artiști Maria Ungheanu (soprană), Florin Mitrea (violoncel), Andreea Butnaru (pian) și Agata Ștefănescu (vioară).

Pentru această ediție a fost ales un program de înaltă calitate artistică. Veți asculta lucrări de George Enescu, Serghei Rahmaninov, Nathan Milstein, Georg Friedrich Handel, Robert Schumann și Ludwig van Beethoven.

Program „Visul unei nopți de Martie”

Soprana Maria Ungheanu

  • Languir Me fais de George Enescu
  • Ne poy krasavitsa de Serghei Rahmaninov
  • Lascia ch’io pianga de G.F. Handel

Florin Mitrea – violoncel

  • Robert Schumann – Fantasiestucke op. 73 pentru violoncel și pian
  • Ludwig van Beethoven – 7 Variațiuni în mi bemol majorWoO 46, pentru pian și violoncel

La pian Andreea Butnaru.

Andreea Butnaru – pian

George Enescu – Pavana din Suita op.10, nr. 2 pentru pian solo

Agata Ștefănescu – vioară

  • Paganiana de Nathan Milstein
  • Lăutarul de George Enescu

Amfitrionul seratei va fi Bogdan Chenciu. Evenimentul este cu intrare liberă, pe bază de invitație in limita locurilor legal permise. Pentru rezervări, sunați la 0722 446 057.

„Visul unei nopți de Martie” va fi transmis live online, pe pagina de Facebook a asociației Home of Strings, pe canalul de Youtube Home of Strings, cât și pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Buftea.

Share