BIBLIOLOVE, o nouă colecție la Editura Galaxia Copiilor

Editura Galaxia Copiilor, partea a grupului editorial ALL, își îmbogățește portofoliul cu o nouă colecție – BIBLIOLOVE.

BIBLIOLOVE

Noua colecție își propune să adune povești care descriu preocuparea pentru lectură și surprind viața secretă a volumelor îndrăgite. Titlurile publicate sub sigla BIBLIOLOVE se adresează copiilor de peste 4 ani. Sau, mai precis, părinților și bunicilor care doresc să îi apropie pe micuți de cărţi și să le insufle dragostea pentru lectură și curiozitatea faţă de lumea magică a poveștilor. 🙂

Primele două volume pot fi comandate în avans, cu o reducere de 20%, valabilă exclusiv în etapa de precomenzi. Livrarea se face începând cu data de 22 martie 2021. Cărțile vor fi însoțite de cele două stickere BIBLIOLOVE cadou.

„Bibliofil: Elefănțelul care iubea cărțile” este povestea unui pui de elefant. O curiozitate de moment i-a adus cea mai mare pasiune – aceea pentru lectură. Hotărârea și perseverența personajului principal de a dobândi mult râvnita insignă rezervată iubitorilor de cărți – cea de Bibliofil – îi vor inspira pe micii cititori să își dorească să se bucure și ei de aceeași recunoaștere. Atât textul, cât și ilustrațiile reușesc să transmită emoții autentice, care fac inima să tresalte și imaginația să înflorească.

„Micul mecanic al cărților” este o incursiune în lumea magică a unei biblioteci. Matei, eroul poveștii, se vede antrenat într-o inedită misiune de salvare a unei cărți, după ce varsă din greșeală apă pe ea. Alături de el, micuții cititori vor descoperi că orice greșeală poate fi reparată, dacă acționează cu grijă și promptitudine. Mai mult decât atât, vor afla pas cu pas cum poate fi recondiționată o carte rănită. Din paginile acestei povești răzbate, mai presus de orice altceva, fascinația pentru lectură și iubirea pentru cărți.

Share