Anca Ghinea – Phil Teer, dialog despre creativitate în cadrul LibFest

Anca Ghinea, expert în creativitate, trainer și fondatoarea Kreatoria.ro, intră în dialog cu Phil Teer, scriitor, strateg și co-fondator al legendarei agenții de creație londoneză St Luke’s, despre creativitate și căi concrete de a ne bucura de efectele ei. Dialogul va avea loc pe 28 martie, de la ora 16:00, în cadrul LibFest.

Anca Ghinea

LibFest, târgul de carte și experiențe culturale aflat la prima ediție în mediul virtual, aduce iubitorilor de carte, pe lângă 25.000 de titluri cu prețuri speciale, și peste 100 de evenimente între 25 – 28 martie – lansări de carte și discuții cu autorii momentului.

Dialogul Anca Ghinea – Phil Teer va avea loc pe paginile de Facebook Libris, Editura Creator și kreatoria.ro. Discuția va fi moderată de Iuliana Răducan, manager al editurii Creator.

În cartea Creatori în acțiune, lansată recent, Anca Ghinea abordează creativitatea și provocările întâmpinate de creativi în lipsa ei. Abordarea se face atât din perspectiva emoțională, cât și din cea a procesului creator. Volumul răspunde la întrebări legate de originea creativității și capacitatea noastră de a controla acest proces. De asemenea, propune o serie de idei și de sfaturi aplicate care ajută la stimularea creativității, mai ales în momentele dificile.

Cartea „Noua eră a imaginației”, de Phil Teer, este un manifest creativ pentru venitul universal de bază. Autorul analizează care sunt efectele creative, dar și antreprenoriale ale experimentelor despre venitul de bază, care ar putea deveni o soluție universal pentru blocajele din procesul de creație. În carte sunt dezvoltate adevărate povești despre modul în care poeții romantici au inventat consumerismul și artiștii au regenerat orașe precum New York, Glasgow și Berlin. Despre cum genii precum David Bowie, Bob Dylan și mulți alții și-au eliberat spiritele creative și și-au schimbat viețile.

Share