„Cui i-e frică de Virginia Woolf?” – ÎN CULISE @ODEON

Teatrul Odeon vă invită vineri, 9 aprilie, ora 19:00, pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook, să priviți în culisele primei premiere a anului 2021, spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”.

cui i-e frică de virginia woolf

„Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, îi are în distribuție pe Carmen Tănase, Adrian Titieni, Ioana Mărcoiu și Silvian Vâlcu. Decorul este semnat de Andrada Chiriac, costumele de Alexandra Mâzgăreanu, muzica de Alexandru Suciu, light design-ul este realizat de Cristian Niculescu, iar traducerea de Ionuț Grama.

Această inițiativă, de a vedea cu ajutorul camerei de filmat în spatele scenei, de a intervieva echipa de creație, dar mai ales de a oferi publicului șansa să pătrundă detaliile procesului artistic, a pornit în toamna anului trecut.

La finalul celei de-a treia ediții a proiectului european „Fabulamundi. Playwriting Europe”, spectacolul multi-premiat „Gardenia” de Elżbieta Chowaniec (Polonia), regia Zoltán Balázs (Ungaria), urma să fie prezentat la Roma, în cadrul unui festival Fabulamundi, dedicat încheierii acestei a treia ediții. Din cauza pandemiei însă, a fost nevoie să se găsească o formulă de prezentare online.

Filmul realizat cu această ocazie, primul dintr-o serie care se dorește completată, se poate vedea în continuare, atât pe canalul de YouTube, pagina de Facebook a Teatrului Odeon, pe site-ul propriu, cât și pe pagina partenerului „Fabulamundi. Playwriting Europe”, în secțiunea video productions.

Share