Bibliolove, provocare și concurs pentru cititori

Grupul editorial All a lansat săptămâna aceasta o provocare plecând de la cea mai nouă colecție a Editurii Galaxia Copiilor – Bibliolove.

bibliolove

Colaboratorii din mediul online au fost rugați să își declare public iubirea pentru lumea cărților, răspunzând întrebărilor de mai jos:

  • Tu cum te-ai îndrăgostit de cărți?
  • Ce recomandări ai pentru părinții care își doresc să le insufle copiilor dorința de a-și petrece cât mai mult timp în compania volumelor preferate?
  • Cum îi pot ajuta cărțile din colecția Biblio❤, dedicate micilor cititori și pasiunii lor pentru lectură?

Ei sunt invitați să posteze în newsfeed-ul lor de Facebook sau Instagram ori în Instagram stories o fotografie (însoțită de un text personal) sau un video cu setarea „Public” în care să facă cea mai frumoasă declarație de iubire pentru universul dintre două coperți. Un model de declarație de iubire vine de la Ioana Văcărescu, coordonatoarea colecției și bibliofilă cu acte în regulă.

Concurs Bibliolove cu premii pentru cititori

În același timp, editura a pregătit un concurs pentru toți cititorii care urmăresc campania și care trebuie să facă o postare publică în newsfeed-ul de Facebook folosind hashtag-ul #Bibliolove❤. Premiul constă în cele două cărți publicate până acum în colecția Biblio❤ și primele cinci cărți cu Năsuc și cu prietenii lui, semnate de Cristina Gheorghiu și ilustrate de Florin Gheorghiu.

Acccesoriul must-have pentru orice bibliofil:

Frame pentru foto de profil pe Facebook – se găsește AICI.

Frame pentru video pe Facebook (poate fi creat în stories, apoi save și postare în feed):

– modelul cu tricoul verde purtat de elefănțelul care iubea cărțile

– modelul cu insigna albastră cu logo-ul colecției

– modelul cu insigna albă cu logo-ul colecției.

Izvorâtă din iubirea pentru cărți, colecția BIBLIOLOVE își propune să adune povești care descriu preocuparea pentru lectură și surprind viața secretă a volumelor îndrăgite. Titlurile publicate sub sigla BIBLIOLOVE se adresează copiilor de peste 4 ani, dar și părinților și bunicilor care doresc să îi apropie pe micuți de cărţi și să le insufle dragostea pentru lectură și curiozitatea faţă de lumea magică a poveștilor.

Share