Horațiu Mălăele anunță premiera filmului „Luca”

Premiera online a filmului „Luca”, regizat de Horațiu Mălăele, va avea loc vineri, 21 mai. Pelicula va rula și în cinematografele care sunt deschise în această perioadă.

Horațiu Mălăele

Dacă v-ați ospătat în tăcere la „Nunta Mută” și dacă ați gustat cireașa de pe colivă la „Funeralii Fericite”, urmează să vedeți un nou film marca Horațiu Mălăele. Este vorba de „Luca”, un thriller psihologic, desfășurat între București și New York City.

Așa cum ați anticipat, pe eroul filmului îl cheamă Luca. Un imigrant român care-și trăiește „Visul American” la New York, locul unde coșmarurile devin realitate cât ai zice „Freeze!”. Luca este un alt șofer de taxi care visează să ajungă star de cinema. Până acum a jucat doar roluri de figurant în filmul propriei sale vieți de perdant profesionist. Dar, odată ajuns cu spatele la zid… Cum zicea și împăratul Napoleon Bonaparte, „curaj nu înseamnă să ai puterea să continui, ci să continui când nu mai ai putere”.

Din distribuția filmului „Luca” fac parte Istvan Teglas, Andi Vasluianu, Mădălina Craiu, Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Liana Mărgineanu, Bogdan Mălăele, Giulia Nahmany și mulți alții. „Luca” este o co-producție Fundația Teatru Contemporan și MovieProduction Entertainment, iar producători sunt Adrian Lustig și Cristina Dobrițoiu.

După terminarea difuzării filmului, va urma o sesiune de Q&A, cu participarea lui Horațiu Mălăele și a actorilor principali. Sesiunea va fi moderată de Irina Margareta Nistor. Deși va lipsi șampania în pahare de plastic, răspunsurile echipei creative la întrebările publicului vor fi cel puțin la fel de spumoase.

Biletele la premiera online se găsesc pe platforma https://streamerse.net/event/luca. Filmul poate fi văzut pe platformă pe 21 mai, de la ora 20:00.

Trailerul are restricții de vârstă și poate fi vizionat doar pe YouTube.

Share