30% reducere la titlurile editurii Herald dedicate sănătății

Pandemia și distanțarea socială au pus o presiune mare asupra sănătății fizice și mentale a multor persoane. Dacă vreți să restabiliți echilibrul între fizic și psihic, consolidând imunitatea, acceptați invitația de săptămâna aceasta a Editurii Herald.

30% reducere

În perioada 11 – 18 mai, Editura Herald vă invită, prin intermediul titlurilor din portofoliu, la discuții alături de invitați. Psihoterapeuți, traineri și nutriționiști vor discuta despre cum se poate menține în parametri normali un sistem imunitar echilibrat, care să contribuie la o viață sănătoasă și împlinită atât din punct de vedere fizic, cât și psihoemoțional.

Regimul alimentar, exercițiile fizice, nivelul hormonilor de stres, starea de sănătate a intestinelor și cantitatea de toxine din organism, gestionarea defectuoasă a emoțiilor, felul în care reacționăm în anumite situații de viață, anumite dependențe, tulburările de alimentație, anxietatea, atacurile de panică, depresia, insomnia, toate acestea au legătură cu felul în care funcționează sistemul imunitar. În plus, influențează natura bolilor de care trebuie ținut cont când se stabilesc cele mai eficiente metode de tratament.

Un sistem imunitar slăbit este egal cu un organism predispus la îmbolnăviri frecvente și stare generală proastă. Pentru că un stil de viață sănătos este de mare importanță, editura propune o selecție de titluri care vin cu soluții și exemple practice. Cărțile beneficiază de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.

Share